Makelaar Eindhoven: Mint Makelaars

Verken levendig Eindhoven met Mint Makelaars

Hoi! Welkom bij Mint Makelaars, jouw lokale expert in de woningmarkt, klaar om je de weg te wijzen in het bruisende Eindhoven. Ik ben Anke Rombouts, en ik sta te popelen om je te laten zien waarom Eindhoven de perfecte plek is om te wonen.

Waarom Eindhoven?

Eindhoven, de stad van technologie en design, is veel meer dan een stad; het is een levensstijl. Hier ontmoet je innovatie, creativiteit en een warme gemeenschap. Wist je dat Eindhoven bekend staat als de Lichtstad, niet alleen vanwege de gloeilamp, maar ook vanwege de schitterende energie die door de straten stroomt?

Leuke weetjes over Eindhoven:

 1. Gloeilamp van Philips: In Eindhoven schittert de erfenis van de gloeilamp, uitgevonden door de legendarische Anton Philips. Loop door de stad en ontdek de inspirerende verlichtingskunstwerken, een eerbetoon aan de innovatie die deze stad heeft gevormd.
 2. Vijf wijken van Eindhoven: Eindhoven is verdeeld in vijf unieke wijken, elk met zijn eigen karakter. Van het trendy Strijp-S tot het historische Woensel, elke wijk biedt iets speciaals. Welke wijk past het beste bij jouw levensstijl?
  • Strijp-S: Het creatieve hart van Eindhoven, waar industrieel erfgoed en moderne kunst samenkomen. Hier bruist het van design, winkels en gezellige eettentjes.
  • Woensel: Een mix van oud en nieuw, met historische gebouwen en moderne voorzieningen. Woensel heeft een levendige sfeer en biedt een diversiteit aan winkels en culturele hotspots.
  • Gestel: Groen en rustig, Gestel is de plek voor liefhebbers van parken en natuur. Ontspan in het Stadswandelpark of geniet van de gezelligheid in de lokale cafés.
  • Stratum: Levendig en energiek, Stratum is bekend om zijn bruisende stadscentrum en de levendige Markt met tal van bars en restaurants.
  • Tongelre: Historisch en charmant, Tongelre biedt schilderachtige straatjes en een gemeenschapsgevoel. Ontdek de lokale markten en ambachtelijke winkels.
 3. Van Abbe Museum: Voor kunstliefhebbers is het Van Abbemuseum een must-visit. Dit internationaal gerenommeerde museum herbergt een indrukwekkende collectie moderne en hedendaagse kunst. Bewonder de kunstwerken en laat je inspireren door de creatieve geest van Eindhoven.

Mint Makelaars: Jouw Partner in wonen

Waarom Mint Makelaars bij het verkopen van jouw woning in Eindhoven? Onze passie voor vastgoed, lokale kennis en professionele aanpak maken ons de ideale partner voor jouw vastgoedavontuur.

 1. Lokale Expertise: Als lokale makelaar kennen wij Eindhoven als onze broekzak. Of je nu een loft in Strijp-S of een gezinswoning in Woensel wil kopen of verkopen, wij begrijpen de markt en helpen je de juiste plek te vinden.
 2. Persoonlijke Aandacht: Bij Mint Makelaars geloven we in persoonlijke aandacht. Jouw behoeften en dromen staan centraal, en we werken samen aan een strategie om jouw woning te verkopen of jouw droomhuis te vinden.
 3. Online zichtbaarheid: Met geavanceerde digitale strategieën brengen we jouw woning onder de aandacht. Van Stratum tot Tongelre, we zorgen dat jouw vastgoed opvalt.

Ontdek de mogelijkheden met Mint Makelaars en laat ons jou begeleiden bij het verkopen of vinden van jouw woning in Eindhoven. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om jouw woondromen werkelijkheid te maken.

Makelaar Eindhoven Centrum Mint Makelaars

Contactformulier

Neem contact op met Mint Makelaars via onderstaande gegevens of verstuur je gegevens via het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Of vraag hier direct een gratis waardebepaling aan.

Mint Makelaars Eindhoven

info@mintmakelaars.nl
040 – 7602121

Ma t/m vr 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag en ’s avonds op afspraak