Makelaar Vessem: Mint Makelaars

Ontdek het charmante Vessem in de Kempen met Mint Makelaars

Hoi ! Welkom bij Mint Makelaars, jouw makelaar, klaar om je mee te nemen naar het idyllische Vessem in de Kempen. Ik ben Anke Rombouts, en ik sta te popelen om je te laten zien waarom Vessem, gelegen in deze streek gekenmerkt door Natuur en het Bourgondisch leven, de perfecte plek is om te wonen. Ik ben zelf opgegroeid in dit fantastische dorp dus kan je er alles over vertellen.

Waarom Vessem?

Vessem, een verstopt juweeltje in de Kempen, heeft veel meer te bieden dan je op het eerste gezicht zou denken. Het dorp ademt geschiedenis en rust, met charmante straatjes en vriendelijke gemeenschap. Wist je dat Vessem bekend staat om zijn warme gastvrijheid en pittoreske omgeving?

Leuke weetjes over Vessem:

  1. Ambachtelijke charme van Vessem: In Vessem, gelegen in de groene pracht van de Kempen, ervaar je de ambachtelijke charme van weleer. Hier komt het Bourgondisch leven samen met de natuurlijke schoonheid. Het dorp omarmt tradities en is doordrenkt van een sfeer van gezelligheid die kenmerkend is voor de Kempen.
  2. Sint Lambertuskerk: Ontdek de Sint Lambertuskerk, een prachtig historisch gebouw dat het dorpsgezicht van Vessem siert. De kerk dateert uit de 15e eeuw en biedt niet alleen een spirituele ervaring, maar ook een indrukwekkend architectonisch juweel.
  3. Proostfeest: Vessem komt tot leven tijdens het jaarlijkse Proostfeest, een muziek-, bier- en BBQ-festijn dat plaatsvindt in het eerste weekend van september. De biertuin van Brouwerij De Beerze is het bruisende middelpunt, waar de lokale gemeenschap samenkomt om te genieten van live muziek, smakelijke barbecue gerechten en uiteraard heerlijk bier. Dit feestelijke evenement brengt de sfeer van Vessem op zijn best naar voren.

Mintmakelaars: Jouw Makelaar in Vessem

Waarom Mint Makelaars als jouw makelaar in Vessem? Onze passie voor vastgoed, lokale kennis en persoonlijke aanpak maken ons de ideale partner voor jouw vastgoedavontuur.

  1. Lokale Expertise: Als jouw makelaar in Vessem begrijpen wij de unieke eigenschappen van de Vessemse woningmarkt. Of je nu een historisch pand nabij de Sint Lambertuskerk zoekt of een gezinswoning dichtbij de Vessumse Kiosk, wij kennen de buurt als geen ander.
  2. Persoonlijke Aandacht: Bij Mint Makelaars staat persoonlijke aandacht centraal. Jouw wensen en dromen zijn onze prioriteit, en we werken samen aan een strategie om jouw woning te verkopen of het perfecte huis in Vessem te vinden.
  3. Online Zichtbaarheid: Met geavanceerde digitale strategieën  brengen we jouw woning onder de aandacht. Onze online aanpak zorgt ervoor dat jouw woning opvalt in de digitale wereld, van aantrekkelijke virtuele rondleidingen tot doelgerichte online advertenties.

Ontdek de mogelijkheden met Mint Makelaars en laat ons jou begeleiden bij het verkopen of vinden van jouw woning in Vessem. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om jouw vastgoeddromen werkelijkheid te maken. En vergeet niet, als je op zoek bent naar een makelaar in Vessem, dan zijn wij er voor jou!

Makelaar Vessem

Contactformulier

Neem contact op met Mint Makelaars via onderstaande gegevens of verstuur je gegevens via het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Of vraag hier direct een gratis waardebepaling aan.

Mint Makelaars Eindhoven

info@mintmakelaars.nl
040 – 7602121

Ma t/m vr 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag en ’s avonds op afspraak