Woning kopen

Moeite met het vinden van een geschikte woning?
Je wilt graag een nieuwe woning kopen, maar er zijn steeds geen geschikte woningen te koop.
Kijk bijvoorbeeld eens naar woningen die te koop staan in een andere wijk of een dorp verderop. Probeer door oud meubilair heen te kijken en kijk naar de mogelijkheden. Staan woningen al wat langer te koop op Funda? Ga daar eens een kijkje nemen, wellicht staan de verkopers open voor onderhandeling.

Een woning kopen draait immers niet om de stenen of een eisenpakket. Alles draait om dat allereerste gevoel dat je krijgt zodra je een woning binnenstapt.

Op zoek naar een nieuw warm nest? 
Tijdens het kopen van een woning kom je vast veel vragen tegen. Omdat dit een nieuwe fase is kun je wat extra ondersteuning vaak goed gebruiken.

Schakel Mint Makelaars in
Schakel je onze hulp in, dan helpen wij je graag om de juiste stappen te volgen zonder nare verrassingen achteraf. Mint Makelaars kent de spelregels, behartigt jouw belangen en blijft met beide benen op de grond.

Gratis waardebepaling
Weet je al wat je eigen woning waard is? De eerste stap in het (ver)koopproces is een waardebepaling van je eigen woning.
Vraag die nu direct aan via deze link: gratis waardebepaling aanvragen

Stel zelf je pakket samen

Je kiest zelf het pakket wat bij jou past, dit is immers afhankelijk van jouw wensen, kennis en de fase waarin je zit. Je betaalt dus alleen wat je echt nodig hebt. Daarbij heb je de keuze om alleen een deeldienst af te nemen, zoals bijvoorbeeld de onderhandelingen.

Voor inzicht in je financiële mogelijkheden werken we tevens samen met een onafhankelijk en ervaren financieel adviseur.

Contact
040 – 760 2121 | info@mintmakelaars.nl

Vraag direct meer informatie aan via ons contactformulier

Woning kopen