Makelaar Nuenen

Omgeving Nuenen

De gemeente Nuenen is gelegen in het groene middengebied tussen de steden Eindhoven en Helmond. De gemeente telt drie kerkdorpen: Nuenen, Gerwen en Nederwetten en een aantal buurtschappen, waarvan Eeneind de grootste is.

Nuenen staat als dorp natuurlijk bekend om de wereldberoemde Schilder Vincent van Gogh, en mag zich daarom ook trots Van Gogh Village noemen. De vele Van Gogh bezienswaardigheden in het dorp zijn met wandel- en fietsroutes te bezoeken. In de bruisende dorpskern kun je tussendoor ook lekker genieten van de vele horeca die er aanwezig is.
Nuenen is een gezellig en bruisend dorp onder de rook van Eindhoven met inmiddels bijna 22.500 inwoners. Er staan ruim 10.000 woningen in Nuenen, Gerwen en Nederwetten, waarvan 76% een koopwoning. Met de bouw in Nuenen west en Gerwen worden weer de nodige nieuwbouw woningen gerealiseerd.

Makelaar Nuenen: Mint Makelaars

Op zoek naar een Makelaar Nuenen?  Of het nu om de verkoop of aankoop van een woning gaat, wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan.
Neem rechtstreeks contact met ons op, of maak gebruik van het contact formulier zodat wij met jou contact op kunnen nemen.

Makelaar Nuenen

Contactformulier

Neem contact op met Mint Makelaars via onderstaande gegevens of verstuur je gegevens via het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Of vraag hier direct een gratis waardebepaling aan.

Mint Makelaars Eindhoven

info@mintmakelaars.nl
040 – 7602121

Ma t/m vr 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag en ’s avonds op afspraak