Makelaar Veldhoven

Veldhoven is gelegen ten westen van Eindhoven, ten oosten van Eersel en ten noorden van Waalre. Het huidige Veldhoven is in 1921 ontstaan uit de 4 kerkdorpen Meerveldhoven, Veldhoven, Zeelst en Oerle. Veldhoven bestaat uit de volgende wijken: Cobbeek/Centrum, De Polders, d’Ekker, Heikant/De Kelen, Meerveldhoven, Oerle, ’t Look, Veldhoven-Dorp, Zeelst, Zilverackers en Zonderwijk.
In Veldhoven heb je alles binnen handbereik. Van verschillende natuurgebieden tot uitgebreid shoppen. Ook qua werkgelegenheid heeft Veldhoven veel te bieden met ASML, Máxima Medisch Centrum en bedrijventerreinen De Run en Habraken.
Er staan bijna 20.000 woningen in Veldhoven, waarvan 68% een koopwoning betreft. Veldhoven blijft groeien met meerdere, grote nieuwbouwprojecten.

Makelaar Veldhoven: Mint Makelaars

Ben je op zoek naar een verkoopmakelaar of aankoopmakelaar in Veldhoven? Neem dan rechtstreeks contact met 1 van ons op, of maak gebruik van het contact formulier zodat wij met jou contact op kunnen nemen.
Klik ook hier voor onze werkwijze.

bron tekst en fotografie: wikipedia

Makelaar Veldhoven Mint Makelaars Eindhoven

Contactformulier

Neem contact op met Mint Makelaars via onderstaande gegevens of verstuur je gegevens via het contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Of vraag hier direct een gratis waardebepaling aan.

Mint Makelaars Eindhoven

info@mintmakelaars.nl
040 – 7602121

Ma t/m vr 9.00 – 17.30 uur
Zaterdag en ’s avonds op afspraak